Menu Sluiten

Houders Vrachtwagens


Houders vrachtwagens

houders vrachtwagens

Kilometerheffing wie betaalt wat bij een overtreding op april ging op het hele belgische grondgebied het systeem van de kilometerheffing van start voor alle voertuigen voor goederenvervoer met een maximaal toegelaten massa van meer dan ton. Enkel landbouw tuinbouw of bosbouwvoertuigen krijgen een vrijstelling. Denk x na voor u de weg opgaat zonder dit verplicht toestel houders vrachtwagens informatie inwinnen De boetes bij overtredingen lopen op tot . Eur. On board unit verplicht voor goederenvervoer van meer dan ton alle belgische en buitenlandse vrachtwagens die in belgi rijden moeten aan de voorruit van hun vrachtenwagencabine een on board unit obu bevestigen. Zo n obu registreert op basis van gpsgegevens de gereden kilometers. Obu s zijn te verkrijgen.

Nl nl fr en mijn fiskodata zoeken wat doen we visie ons team geschiedenis en via n van de servicepunten in belgi zie https www.satellic.be nlbe servicepoints. Het wegennet waarop de kilometerheffing van toepassing is is in vlaanderen en walloni beperkt tot de autosnelwegen ringwegen en enkele gewestwegen. In brussel is de heffing van toepassing op alle wegen. Pas op. Ook als uw vrachtwagen niet over een tolweg rijdt moet die toch een werkende obu aan boord hebben. De kilometerheffing is een variabel bedrag. In vlaanderen en walloni is het tarief afhankelijk van de gewichtsklasse en de euronorm van het voertuig zoek je naar houders vrachtwagens In brussel is de heffing afhankelijk van nog een derde parameter het type w.

Notie over Houders vrachtwagens

houders vrachtwagens

Nl fr home nieuws afdrukken contact zoeken togglenavigation home bedrijf management medewerkers sponsoring foto s diensten boekhouding fiscaliteit opdrachten nuttige info elektronische volmachten kantoren grimbergen kortenberg leuven leeshoek kalender vacatures kortenberg grimbergen leuven contact leeshoek kilometerheffing wie betaalt wat bij een overtreding op april ging op het hele belgische grondgebied het systeem van de kilometerheffing van start voor alle voertuigen voor goederenvervoer met een maximaal toegelaten massa van meer dan ton houders vrachtwagens vlug rendement Enkel landbouw tuinbouw of bosbouwvoertuigen krijgen een vrijstelling. Denk x na voor u de weg opgaat zonder dit verplicht toestel. De boetes bij overtredingen lopen op tot . Eur. On board unit verplicht voor goederenvervoer van meer dan ton alle belgische en buitenlandse vrachtwagens die in belgi rijden moeten aan de voorruit van hun vrachtenwagencabine een on board unit obu bevestigen. Zo n obu registreert op basis van gpsgegevens de gereden kilomet.

Kilometerheffing wie betaalt wat bij een overtreding op april ging op het hele belgische grondgebied het systeem van de kilometerheffing van start voor alle voertuigen voor goederenvervoer met een maximaal toegelaten massa van meer dan ton. Enkel landbouw tuinbouw of bosbouwvoertuigen krijgen een vrijstelling. Denk x na voor u de weg opgaat zonder dit verplicht toestel houders vrachtwagens offerte aanvragen De boetes bij overtredingen lopen op tot . Eur. On board unit verplicht voor goederenvervoer van meer dan ton alle belgische en buitenlandse vrachtwagens die in belgi rijden moeten aan de voorruit van hun vrachtenwagencabine een on board unit obu bevestigen. Zo n obu registreert op basis van gpsgegevens de gereden kilometers. Obu s zijn te verkrijgen online via www.satellic.be en via .

Houders vrachtwagens bedrijven

houders vrachtwagens

Menu facc diensten boekhouding fiscaliteit bedrijfsadvies nieuws team publicaties links vacatures contact kilometerheffing voor vrachtwagens komt er vanaf er is al een hele tijd sprake van maar vanaf gaat het ook echt gebeuren. In heel belgie zal er een kilometerheffing opgelegd worden aan binnenlandse en buitenlandse vrachtwagens. Deze nieuwe regeling zal de heffing via het eurovignet vervangen vanaf voorlopig onder voorbehoud april . De heffing is tegelijk federaal en gewestelijk bent u geïnteresseerd in houders vrachtwagens De heffing zal immers van toepassing zijn op het hele belgisch grondgebied terwijl de concrete regels bepaald worden door de gewesten die ondertussen hun regels al in een decreet of ordonnantie hebben gegoten. D.